Haberler:

Şarkılarınızı SOUNDHORUS ile tüm dijital müzik platformlarına dağıtabilirsiniz.

SOUNDHORUS şarkılarınızı iTunes, Spotify, Fizy vb. 200 e yakın dijital müzik platformu ve Youtube’a dağıtır, gelirlerinizi toplar ve aylık olarak size öder. Size yeni şarkılar üretmek için daha çok zaman kalır.

Şarkılarınızın haklarını SOUNDHORUS ile koruma altına alarak dijital müzik platformları ve YouTube üzerindeki tüm gelirlerinizi tek adreste toplayabilir, gelirlerinizi aylık olarak SOUNDHORUS üzerinden tahsil edebilirsiniz.

SOUNDHORUS müziğinizi iTunes, Spotify, Apple Muzik, YouTube, Shazam, Vevo, Amazon, Google Play Music, Muud, Tidal, Napster, Fizy, Deezer, Simfy Africa, Medianet, 7Digital, Slacker Radio gibi dünya çapında pek çok dijital müzik platformunda yayınlar, gelirlerinizi toplayarak size ulaştırır.

Şarkılarınızı SOUNDHORUS ile tüm dijital müzik platformlarına dağıtın, müziğinizden para kazanın.

SOUNDHORUS bağımsız müzik platformu... Şarkılarınızı SOUNDHORUS ile tüm dijital müzik platformlarına dağıtın, müziğinizden para kazanın.

Siz de müziğinizi dijital müzik platformları üzerinden dünyaya dinletmek ve müziğinizden para kazanmak istiyorsanız hemen üye olun...

SOUNDHORUS, şarkılarınızı dijital müzik platformları ve YouTube'a dağıtır, gelirlerinizi toplayarak direkt olarak size öder. Bu sayede hiç bir yapımcı ve müzik şirketine ihtiyaç duymadan şarkılarınızı dünyaya dinletebilir, gelirlerinizi kendiniz tahsil edebilirsiniz.

TikTok vs YouTube

TikTok aylık 1 milyar aktif kullanıcısı ile müzik endüstrisi için artık ihmal edemeyeceği kadar büyük bir müzik platformu olmuş durumda.

TikTok vs YouTube

TikTok aylık 1 milyar aktif kullanıcısı ile müzik endüstrisi için artık ihmal edemeyeceği kadar büyük bir müzik platformu olmuş durumda.

Fakat TikTok’ un 2021 yılında ödediği telif rakamları bunu pek yansıtmıyor ve endüstrinin bugüne kadar TikTok’ a verdiği tavizler yavaş yavaş süresini aşıyor gibi görünüyor.

TikTok 2021 yılında müzik endüstrisine 179 milyon USD telif geliri ödemiş, aynı dönemde benzer iş modeli ile çalışan YouTube ise 4 milyar USD'lık ödeme yapmış hak sahiplerine. YouTube 2022 yılının ilk altı ayının sonunda ise 6 milyar USD ödediğini açıklamış (2022 itibariyle müzik endüstrisinin en büyük iki gelir ortağı Spotify ve YouTube).

Peki şirketler ne kadar benzer, karşılaştırmak doğru mu?

YouTube’ da 2.5 milyar aylık aktif kullanıcısı var iken TikTok’ un kullanıcı sayısı 1 milyar civarında, reklam gelirleri ise yine bu parelelde, yani YouTube (28.8 milyar USD), TikTok’ un 2.5 katı kadar gelir elde etmiş (12 milyar USD) durumda. Bu durum böyle iken, telif ödemeleri arasındaki fark 13kat olunca kazan kaynamaya başlıyor.

Bu konu yakın gelecekte çok tartışılacak gibi görünüyor.

Kaynak: Eğlence Fabrikası

SOUNDHORUS
Yönetici

Yaratıcılık denince ilk akla gelenlerden biridir reklam sektörü. Yine de bünyesinde bol bol klişe barındırır: Renksiz mutfaktaki kadın dağ gibi bulaşıkla didişirken renkli mutfaktaki kadının gülümseyerek işi bitirmesi...

Yardım